Commissies

Onze stam is dankbaar voor de ondersteuning door haar commissies. Hieronder vind je de lijst met onze commissies en hun leden. Lijkt het je leuk om mee te helpen bij een commissie stuur ze dan vooral een berichtje of spreek een lid aan tijdens een opkomst.

ApplicaCie

De ApplicaCie houdt zich bezig met de techniek voor de vereniging. Zo is er een eigen app voor het barsysteem ontwikkeld en zijn we verder verantwoordelijk voor de technische kant van onze website.

BakCie

De BakCie bakt af en toe iets heel lekkers voor tijdens speciale gelegenheden zoals het kerstdiner en de eindejaars BBQ.

FanCie

De FanCie is verantwoordelijk voor onze eigen merch! Dus al die toffe t-shirts, truien en nog veel meer worden ontworpen en besteld door de FanCie.

FeeCie

De FeeCie organiseert elk jaar een mega tof feest waarbij we alles uit de kast trekken van muziek tot aankleding. Vaak met een thema maken we er een onvergetelijke avond van.

InstallaCie

Alle leden moeten de Installatie volbrengen. De InstallaCie is verantwoordelijk voor de organisatie van deze activiteit.

JubCie

De JubCie is bezig om een super vet jubileumjaar neer te zetten voor de vereniging. Wat er komt is nog geheim, maar het hele jaar door zit bomvol toffe activiteiten.

jubcie foto

PilCie

De PilCie zorgt dat er elke avond genoeg te drinken valt. Zowel het fris als de alcoholische drankjes worden elke week goed geregeld. Ook is er ruimte voor lekkernijen en gaat soms de frituur aan.

PromoCie

De PromoCie houdt onze social media kanalen in de gaten en laat daarop zien wat onze vereniging inhoudt. Zo leren nieuwe leden ons kennen. Daarnaast organiseren we ook open opkomsten speciaal voor de nieuwe leden.

SpelCie

De SpelCie houdt zich bezig met het organiseren van speciale opkomsten zoals een beerpong tournooi of oudhollandse spelletjes.

VaKampCie

De VaKampCie is het hele jaar door druk bezig om verschillende kampen te organiseren. Van een weekendkamp in de winter tot een hele week in de zomer met de tofste activiteiten.